Wat is een Ledlamp

De led lamp is een lamp die in rap tempo de gloeilamp, spaarlamp en halogeen aan het inhalen is. Het is een lamp die bestaat uit leds, licht-emitterende-diodes ofwel diodes die licht geven. Een diode is een klein elektronisch component van half geleide materiaal die licht uitstraalt als er stroom doorheen wordt gestuurd. Door een aantal meerdere leds in een lampfitting te plaatsen ontstaat de led lamp.

Met led licht kunt u direct en indirect licht ontwikkelen en dit op bepaalde plaatsen laten schijnen, zodat u verschillende mooie sferen in huis kunt creëren. Bijvoorbeeld gericht op een schilderij of boven de rail van uw gordijnen in de kamer. Denk ook eens aan led lampen voor de spotjes in uw buitenlamp. Of voor een lamp met bewegingssensoren, ze verbruiken weinig energie en gaan lang mee dus het is niet kostbaar wanneer 's nachts de buitenverlichting aan is voor een veilig gevoel in huis.

Zeer geschikt voor sanitaire voorzieningen

Omdat de lamp direct op volle sterkte brand is hij ook zeer geschikt voor sanitaire voorzieningen. De lamp kan goed tegen het vaak aan en uit doen van de lichtknop. Dit heeft geen effect op de kosten en de levensduur. Tevens komt u de lampen tegen in onder andere zaklampen, fietslampjes, platte beeldschermen, infraroodzenders en stand-by knoppen.Ze zijn er ook in verschillende kleuren waaronder bijvoorbeeld rood en groen en tegenwoordig zijn ze ook al in vele witvariaties te verkrijgen van warmwit tot helderwit. Zo kunt u in uw huis ook vele kleuraccenten aanbrengen. De kleur van het opgewekte licht is afhankelijk van het gebruikte halfgeleide materiaal.

 

Bestelling is prima verlopen je krijgt meer als voldoende info over het verloop van de bestelling. Heb 6x Dimbare GU10 3x2W Power LED spot in gebruik genomen dit ipv 6x 50W reken dus maar uit wat de winst is volgens mij 264W. Opbrengst van het licht is meer als voldoende. Dus een prima shop !


ledlamp-kopen, All Rights Reserved

Website ontwerp: